Noem mij een ‘social addict’.

En ik ben er trots op. Ik werk aan de tofste social media accounts, de meest winstgevende campagnes en de mooiste websites. Dit doe ik in 4 domeinen: Social media, Copywriting, Websites en E-mailmarketing.

Services

Social media

Lukt het jou maar niet om je doelgroep te bereiken via sociale media? Heb je moeite met het inrichten van je social media kanalen? Of vind je het lastig om een richting of strategie te bepalen? Commsi helpt jouw onderneming online zichtbaar worden aan de hand van social advertising, contentbeheer of een opleiding.

Copywriting

Copywriting neemt heel wat tijd in als je het niet gewoon bent om te schrijven. Tijd die je ergens anders aan zou kunnen besteden. Als je het zo bekijkt, zou een tekst uitbesteden aan een copywriter je wel eens geld kunnen opleveren.

Maar ook omdat je teksten jouw bedrijf of product moeten verkopen. En dat kan niet iedereen. Copywriters kunnen dat wel. En Commsi al helemaal.

Websites

Een goede website is veel meer dan een mooi plaatje. Je website is de eerste indruk die je bij jouw klanten achterlaat. Juist daarom is het zo belangrijk om een website te ontwerpen die perfect aansluit op de doelgroep en past bij jouw bedrijf. Commsi kan je helpen met een gebruiksvriendelijke en actiegerichte website voor jouw onderneming. Vraag gratis een offerte aan.

E-mail marketing

Als e-mail marketing expert stippel ik niet alleen samen met jou een performante e-mail marketingstrategie uit. We denken ook na over een sterke look & feel en een succesvolle manier om waardevolle e-mailadressen te verzamelen. Daarbij benutten we volop de mogelijkheden die social media ons bieden. 

Lijkt je dit wat?

Bel mij op 0476 49 69 36, mail silke@commsi.be of laat hier gewoon een berichtje achter, dan contacteer ik je snel terug.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×