Copywriting

 

Copywriting neemt heel wat tijd in beslag als je het niet gewoon bent om teksten te schrijven. Tijd die je ergens anders aan zou kunnen besteden. Als je het zo bekijkt, zou een tekst uitbesteden aan een copywriter je wel eens geld kunnen opleveren.

Maar ook omdat die teksten jouw bedrijf of product moeten verkopen. En dat kan niet iedereen. Tekstschrijvers kunnen dat wel. En Commsi al helemaal.

Meer omzet met sterke copywriting

Goede webteksten, opvallende social media copy helpt je meer omzet genereren. Het zorgt er namelijk voor dat je beter wordt gevonden door je doelgroep, dat je meer zichtbaar wordt in de zoekmachines én dat je bezoeker sneller contact opneemt.

Wervende teksten doen klikken

Zit je na uren nog met een maagdelijke wit blad opgescheept? Je wilt je teksten laten herschrijven zodat ze meer effect hebben? Lees: wervende teksten die meer inspireren, meer verleiden en meer aanzetten tot actie, zoals

  • meer kliks, likes, reacties en shares
  • meer leads, aanvragen en verkopen
  • meer positieve associaties – een goed gevoel – bij je merk

Of je wil simpelweg meer verhalen, artikels, posts, brochures … de wereld insturen? Maar je hebt er de tijd en de mensen niet voor? Ik help je graag met het uitschrijven van je nieuwsbrief, social media posts en websiteteksten.

Wat is je tarief, Silke?

Om tot een goede inschatting te komen heb ik wat context nodig. De belangrijkste factoren daarbij zijn: om hoeveel tekst gaat het; hoe volledig is de briefing en hoe complex is het onderwerp.

Na een eerste kennismaking en briefing van de opdracht kan ik goed inschatten hoe lang ik aan een bepaalde opdracht zal schrijven. Bij mij krijg je dus steeds een vooraf afgesproken projectprijs. Zo heb jij duidelijkheid en zijn er geen verrassingen achteraf.

Tekstschrijver nodig?

Wil je dat jouw bedrijf ook groeit als kool? Schakel dan Commsi in voor jouw copywriting opdracht. Of begin met een eerste stap in de goede richting: vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat copywriting voor jou kan betekenen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×