Social media

Lukt het jou maar niet om je doelgroep te bereiken via sociale media? Heb je moeite met het inrichten van je social media kanalen? Of vind je het lastig om een richting of strategie te bepalen? Commsi helpt jouw onderneming online zichtbaar worden aan de hand van sterke content en online advertising.

Social media content

Content kan de ideale trigger zijn om met je doelpubliek een dialoog te starten, om met je fans interactie te creëren. De groeiende contentberg zorgt ervoor dat we maar een fractie kunnen zien van wat er gedeeld wordt op sociale media. De praktijk leert dat wie autoriteit opbouwt met sterke content via de juiste kanalen, wél goed scoort. Meer dan ooit kun je dus als bedrijf met kwalitatieve content het verschil maken. Daag ons uit om straffe social media posts te bedenken voor jullie bedrijf. 

Social advertising

Social advertising is de perfecte manier om het beste uit je marketingbudget te halen. We targeten heel gericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). En die data gebruiken we dan weer om soortgelijke mensen te vinden en je bereik steeds verder uit te bouwen. Ook schroeven we met retargeting jouw conversiepercentage omhoog. Kortom: adverteren via social media is ontzettend interessant.

Veroveren we samen social media met jouw merk? 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×